Wie zijn wij?

Den Travak is het tewerkstellingsproject van vzw Hejmen.

We baten een lunchzaak uit op het industrieterrein van Haasrode: MID.DAY.BITE.
We bieden dagelijks bokes, soep, salade en dessert aan. 

Daarnaast leveren wij zoet en hartig gebak aan externe partners, zoals het Hof in Langdorp en het Wereldcafé Coop te Leuven.


CONCEPT

MID.DAY.BITE is geen doorsnee broodjeszaak, maar een zaak met een doel.

Onze werking steunt op 3 belangrijke pijlers: duurzaam - sociaal - gezond

Duurzaam Gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen. Spaaractie voor wie zelf zijn herbruikbare beker, doosje of schotel meebrengt: kaartje vol = gratis soep of dessert. Seizoensgebonden menu. Verwerking van voedseloverschotten tot lekkere soep en quiches.

Sociaal We zijn een tewerkstellingsproject voor volwassenen met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid. Onze medewerkers krijgen ondersteuning en begeleiding op de werkvloer. Steeds gaan we op zoek naar werkmethodes die voor iedereen individueel haalbaar zijn. Ieder heeft zijn kwaliteiten, ieder op eigen niveau en tempo. 

Gezond Niet zomaar een smoske op het menu, maar granenbokes, smaakvolle ingrediënten en bomvol groenten. Elke dag verse speciallekes. Geen standaard frisdrank, maar drankjes met minder suiker. Dessertjes geven we vaak een healthy touch door er groenten of fruit in te verwerken. Bye bye schuldgevoel ;-)